Familjekonstellationer i Stockholm

familjekonstellationer i Stockholm

 

 

 

Olösta och ofta dolda problem och konflikter i vår familjehistoria påverkar oss mycket mer än vi är medvetna om. Våra rädslor, ilska och sorg kanske inte ens tillhör oss. Sådana känslor “ärvs” ofta av efterkommande generationer om händelser doldes, inte erkändes eller fick sin plats.

Jag anordnar både workshops och ger enskilda sessioner i Familjekonstellationer, som är en förvånande precis och djupgående teknik för att belysa och hitta dolda sammanhang och klargöra intrasslade relationer, ofta över flera generationer. Det här är en metod som kan befria oss från mönster vi vill bli av med, hjälpa oss att få mer livskraft, finna vår frihet och förstå vad det innebär att vara oss själva. Processen kan leda till en djup själslig förändring, och att man finner sig bättre på plats i livet.

Familjekonstellationer började utvecklas för cirka 50 år sedan i Tyskland av terapeuten Bert Hellinger. Hans utgångspunkt var de ”lagar” gör att en familj eller annan grupp fungerar och vad som händer när det blir störningar och hur det påverkar senare i livet. Metoden har sedan fått stor spridning och är i dag väl etablerad i Europa och Nordamerika. Jag har utbildat mig hos och arbetat med några av metodens förgrundsfigurer i Nordamerika, Mark Wollyn och Suzy Tucker och Svagito Liebermeister i Europa.

En konstellation i en workshop är inte gruppterapi. Det som sker är helt subjektivt. Som klient behöver du inte avslöja något om dina upplevelser eller personliga erfarenheter. Du behöver bara tillhandahålla vissa objektiva fakta om situationen du vill titta närmare på. Resultatet av det som sker under workshopen stannar sedan inom dig.

Enskilt konstellationsarbete kan också vara mycket effektivt och passar om du vill jobba med en problematik utan att andra människor är närvarande (ibland då i kombination med samtal och annan terapi under flera sessioner)

Vår 2017

1 maj kl.18-21

8 juni kl.18-21

 

Att delta som en representant, 250 kr

Att delta som klient (personlig konstellation) 2200 kr

 

För mer information och om du är intresserad av workshops eller enskilda sessioner kontaktar du mig HÄR

 

Kontakta mig